dankzij goed en sociale begeleiding een nieuwe baan

“Novatief probeert, gemeten naar je kwaliteiten en opleiding, een ingang te vinden op de banenmarkt. Door de goede kontakten worden je kansen vergroot. Ook zijn ze waakzaam, zodat je niet in de sluimerstand valt. Dankzij de goede en sociale begeleiding door Novatief heb ik een nieuwe baan gevonden als huismeester!”

Nieuwe baan gevonden als huismeester

“Begin 2014 werd ik door de gemeente Leeuwarden verwezen naar het bureau Novatief met de vraag of ik wist wat dit bureau doet. Ik moest toen nog het antwoord schuldig blijven, maar inmiddels weet ik beter! Nu weet ik dat Novatief er vooral is voor mensen die op wat voor manier dan ook moeilijk hun plek op de arbeidsmarkt kunnen vinden. Zij proberen, gemeten naar je kwaliteiten en opleiding, een ingang te vinden op de banenmarkt. Novatief zorgt voor goede begeleiding en afgestemde workshops. Door hun goede en brede contacten met uiteenlopende bedrijven en instellingen in het noorden worden je kansen bovendien zeer vergroot!”

 

Novatief Werkzaken biedt flexibel te huren, representatieve (trainings-)ruimtes op het tijdstip dat u wenst.

coachruimte 2 coachruimte 3 trainingsruimte

 

Beschikbare coachruimtes
Novatief Werkzaken beschikt over twee spreekkamers met tafel en stoelen, geschikt voor één op één gesprekken en overleg. Ook is er een grote trainingsruimte beschikbaar, deze wordt aangeboden voor maximaal 14 personen. De ruimte is uitermate geschikt voor het geven van trainingen of een vergadering.

 

Openingstijden
Maandag t/m donderdag van 08:30 tot 17:00 uur.

 

Bezichtiging en toegang
Tijdens de genoemde openingstijden is het pand bemand en wordt de deur voor u geopend. Heeft u interesse en wilt u een (vrijblijvende) bezichtiging? Neem voor informatie contact met ons op via telefoonnummer 058-2804818. Reserveren van de ruimtes kan via kantoor@novatief.nl.  

 

Bereikbaarheid
Onze locatie is gemakkelijk te bereiken op industrieterrein West. U kunt vrij parkeren op ons eigen parkeerterrein.

 

Adresgegevens
Balthasar Bekkerwei 102 8914 BE Leeuwarden

 

Faciliteiten
U kunt gratis gebruik maken van de volgende faciliteiten: flip-over, koffie en thee, internet. Ook is er op aanvraag een beamer tot uw beschikking