dankzij goed en sociale begeleiding een nieuwe baan

“Novatief probeert, gemeten naar je kwaliteiten en opleiding, een ingang te vinden op de banenmarkt. Door de goede kontakten worden je kansen vergroot. Ook zijn ze waakzaam, zodat je niet in de sluimerstand valt. Dankzij de goede en sociale begeleiding door Novatief heb ik een nieuwe baan gevonden als huismeester!”

Nieuwe baan gevonden als huismeester

“Begin 2014 werd ik door de gemeente Leeuwarden verwezen naar het bureau Novatief met de vraag of ik wist wat dit bureau doet. Ik moest toen nog het antwoord schuldig blijven, maar inmiddels weet ik beter! Nu weet ik dat Novatief er vooral is voor mensen die op wat voor manier dan ook moeilijk hun plek op de arbeidsmarkt kunnen vinden. Zij proberen, gemeten naar je kwaliteiten en opleiding, een ingang te vinden op de banenmarkt. Novatief zorgt voor goede begeleiding en afgestemde workshops. Door hun goede en brede contacten met uiteenlopende bedrijven en instellingen in het noorden worden je kansen bovendien zeer vergroot!”