over novatief

Sinds 2002 werken wij, met heel veel plezier voor verschillende grote en ook kleine opdrachtgevers in de regio Noord: Groningen, Drenthe en Friesland (zie ook overzicht opdrachtgevers). In Friesland werken we vanuit ons mooie pand aan de Balthasar Bekkerwei 102 en in Groningen en Drenthe werken we vanuit verschillende locaties.

Gerda Faber en Karin Lelie zijn de eigenaren van Novatief Werkzaken, beide hebben een arbeidskundige achtergrond en kunnen terugvallen op een uitgebreide en jarenlange ervaring in de begeleiding van werknemers en werkzoekenden met vragen op het gebied van re-integratie, outplacement, loopbaanadvies, arbeidskundige diensten en coaching. Daarnaast werken we met deskundige en ervaren coaches die ook allen hun eigen expertise meebrengen.

We vinden het belangrijk om het werk vanuit ons hart te doen en investeren van hier uit in een goede samenwerking met onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Gezamenlijk met onze kandidaten zetten we veel acties in, de arbeidsmarkt vraagt een actieve benadering om openingen bij werkgevers te creëren. Er zijn wekelijks of tweewekelijks contactmomenten en daarnaast, afhankelijk van de fase van het traject, is er tussentijds contact via de mail en telefoon. We gaan uit van het unieke van onze kandidaat door in te steken op wat juist voor deze kandidaat nodig is, maatwerk! Zo ziet ieder begeleidingstraject er bij ons anders uit en blijft het voor ons de uitdaging om met en voor onze opdrachtgevers en kandidaten het gewenste trajectdoel te bereiken. We doen dit met passie, plezier en creativiteit. We gaan uit van de kansen en mogelijkheden die er zijn om ons doel te behalen.

Gerda Faber

Karin Lelie

We beschikken over ruime expertise in zowel fysieke als psychische problematieken, de diverse disciplines in het werkveld, de actuele arbeidsmarkt en de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. We kunnen terugvallen op een uitgebreid netwerk en de bereidheid binnen dit netwerk om onze kandidaten bijvoorbeeld een passende werkervaringsplaats of baan aan te bieden. Onze herkenbare kwaliteit komt tot uitdrukking in hoge waarderingscijfers, zowel van onze kandidaten als van onze opdrachtgevers, hoge plaatsingscijfers en het steeds toenemende aantal opdrachten en opdrachtgevers!

Novatief Werkzaken, bijzonder in actie, nieuwe wegen met perspectief.

Paula de Haan-Breider

Ik ben een coach met empathie en humor, ik stel grenzen en ben rechtstreeks en resultaatgericht. Respect en eigen verantwoordelijkheid zijn voor mij belangrijke kernwaarden. Ik word omschreven als enthousiasmerend en betrokken. Ik werk vanuit de visie dat ieder mens beschikt over een aantal kernkwaliteiten. Soms is iemand het zicht daarop kwijt of vindt ze vanzelfsprekend. Als iemand zijn of haar eigen kwaliteiten en valkuilen én de effecten daarvan kent, dan kan hij/zij vanuit kracht handelen en beter sturing geven aan eigen leven en loopbaan. Als coach heb ik de ambitie om iemand het beste uit zichzelf te leren halen. Ik ben aangesloten bij de NOBCO en ben Europees geaccrediteerd en heb door mijn lange levens- en werkervaring een uitgebreid netwerk.

 

René Lelie

Ik werk voornamelijk op het gebied van functie-optimalisatie en stress gerelateerde problemen in werksituaties. Kernbegrippen in de coaching zijn: inzicht in de eigen functioneringsstijl met name regie, denk -en gedragsvoorkeuren, effectief handelen, de dynamiek van stress en stressopbouw, het aanleren van adequate coping stijlen en het ontwikkelen van duurzame stressreductie. Beoogde doelen zijn naast uitvalpreventie en re-integratie na uitval, een zichtbaar beter functioneren van de medewerker! Ik heb jarenlange ervaring als coach. Werk sinds 5 jaar bij Novatief Werkzaken, voornamelijk in de sectoren (gezondheid) zorg, het onderwijs en de overheid.

 

Enrique Politiek

‘Wie ben je, wat wil je, wat kan je?’ Deze drie vragen staan, in verschillende volgorde, veelal centraal in de reis die ik met mijn cliënten maak aan de hand van de specifieke doelstelling. Dit kan zijn het vinden van een nieuwe werkomgeving maar kan ook gericht zijn op persoonlijke groei. Vanaf 1998 ben ik in diverse functies werkzaam geweest binnen de arbeidsbemiddeling en richt mij de laatste jaren vooral op loopbaanontwikkeling, re-integratie en persoonlijke ontwikkeling. Mijn begeleiding kenmerkt zich door een open en humorvolle aanpak waarbij ik het belangrijk vind dat de cliënten met wie ik samenwerk zich op hun gemak voelen bij mij. Met empathie en humor weet ik, ook in lastige situaties, op relativerende wijze duidelijk te maken dat er altijd mogelijkheden zijn voor ieder individu. Bij mij is het glas altijd halfvol.

 

Reinouw Smidt

Nadat ik de opleiding Hotel Management heb afgerond, ben ik bij het arbeidsbemiddelingsbureau van de hogeschool gestart als consultant. Na 6 jaar heeft mijn loopbaan een andere wending gekregen en ben ik voor 5 jaar bij Novatief Werkzaken gaan werken als secretaresse. Na 2½ jaar andere functies te hebben bekleed, o.a. als management assistent ben ik weer terug op het oude nest. Ik werk inmiddels alweer ruim 5 jaar met veel plezier bij Novatief. Ik houd me bezig met allerlei ondersteunende zaken om de coaches zoveel mogelijk te ontlasten zoals telefoonaanname, rapportages versturen, agendabeheer, facturatie, ondersteuning bij het maken van cv’s, geven van de beroepenoriëntatie/loopbaanscan etc. Daarnaast heet ik vanzelfsprekend de klanten hartelijk welkom. U heeft me vast wel eens aan de telefoon gehad. Zo niet: graag tot horens!

 

Hillie de Haan

Mijn hele loopbaan staat in het teken van mens en werk. In de loop van de tijd heb ik een grote verscheidenheid aan mensen begeleid bij het vinden van een nieuw perspectief. Voor Novatief ben ik werkzaam als coach. Mijn werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid, respect en doelgerichtheid. Mijn begeleiding is er op gericht mensen bewust te maken van hun mogelijkheden en de regie te laten nemen over hun loopbaan. Door het bieden van een combinatie van praktische en mentale ondersteuning en coaching voelt mijn cliënt zich gesteund en komt in beweging. Met in veel gevallen dat fel begeerde nieuwe werk als resultaat.

 

Ingrid Loenen

´Energie maakt alles mogelijk´. Als coach help ik je bewust te worden van je kwaliteiten, eigenschappen, talenten en mogelijkheden. Deze ontdekking geeft je nieuwe energie en brengt je in beweging. Wat fijn om dat gevoel weer te krijgen dat je er zin in hebt! Je neemt je eigen stuur (weer) in handen: eigen regie, eigen keuzes maken en concrete stappen zetten. Een zoektocht verandert dan in een ‘vind-tocht’. Mijn manier van werken is praktisch, doelgericht en gaat uit van jouw mogelijkheden. Vanuit mijn brede ervaring in diverse branches en beroepsgroepen beschik ik over een uitgebreid netwerk, dat ik graag voor je inzet. Mijn cliënten waarderen mijn enthousiasme en inlevend vermogen. Ze voelen zich gesteund en gestimuleerd om in beweging te komen.

 

Martine Kooistra

In 2020 heb ik mijn afstudeerstage bij Novatief afgerond, mijn diploma Human Resource Management behaald en ben ik aansluitend met veel plezier gestart als medewerker re-integratie/outplacement. Ik ben enthousiast, betrokken en doelgericht. Ik onderzoek graag samen waar kwaliteiten, competenties en talenten liggen om vandaaruit te kijken naar passende mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Bij het proces van passend werk zoeken, bied ik graag begeleiding in de verschillende aspecten van het solliciteren, het vinden van passende werkervaringsplekken en aansluitende vacatures.

opdrachtgevers

contact opnemen

novatief

openingstijden
maandag t/m donderdag van 9.00-17.00 uur

adresgegevens
balthasar bekkerwei 102
8914 BE leeuwarden
(058) 280 48 18
kantoor@novatief.nl

kvk
01097884

leveringsvoorwaarden
Algemene leveringsvoorwaarden

privacyreglement
Privacyreglement

 

creatieve verantwoording
Metamorfose van de nieuwe huisstijl voor Novatief. De klanten van Novatief ondergaan een metamorfose en dat vraagt om een betrouwbare, doelgerichte en frisse uitstraling. M.C. Eschers metamorfose III is hierbij het creatieve uitgangspunt geweest. De transformatie en ontwikkeling van vormen. De salamanders veranderen langzamerhand in zeshoeken. Deze gaan op een natuurlijke wijze over in een honingraad waaruit de bijen vliegen. Bijen staan voor onsterfelijkheid, wedergeboorte, vlijtig, ordening en organisatie, reinheid en zuiverheid.

 

logo
In het ontwerp van het logo ligt de nadruk op de naam 'Novatief' De naam wordt versterkt door het beeldmerk ( de 4 gekoppelde hexagonen) welke direct aan de naam verbonden is. De openheid, betrokkenheid en toegankelijkheid van de organisatie wordt hier letterlijk visueel gemaakt door de patronen die tevens een belangrijke signaal functie bevat. De speelse hexagonenvorm in het beeld merk  staan voor veiligheid, dynamiek, (Novatief is altijd in beweging/ is innovatief), openheid en stralen toch een zekere betrouwbaarheid uit.

 

typografisch
De grafische keuze is vanwege de moderne en kwalitatieve uitstraling die het behoeft, deze gekoppeld aan de hexagoon vorm krijgt het geheel een strakkere en eigenzinniger uitstraling. Door de ronde hoek in de letters krijgt het woordmerk een meer vriendelijk karakter.

 


kleur
Minder verzadigd blauw/groen naar frisser blauw/groen in combinatie met de geel/oranje tinten dragen bij aan een zakelijke doch warme, persoonlijke en vertrouwde uitstraling. Blauw/groen is een rustige en neutrale kleur en heeft een psychologische betekenis. De kleur turkoois staat voor oersymbool: de hervormer, veranderingen teweegbrengend, naar buiten gericht, ik gericht, levenslustig, toekomstgerichte vernieuwing, inventiviteit. Geel/oranje is hier het licht, luister en de  glorie.

 

Novatief Werkzaken biedt flexibel te huren, representatieve (trainings-)ruimtes op het tijdstip dat u wenst.

coachruimte 1 coachruimte 2 trainingsruimte

 

Beschikbare coachruimtes
Novatief Werkzaken beschikt over twee spreekkamers met tafel en stoelen, geschikt voor één op één gesprekken en overleg. Ook is er een grote trainingsruimte beschikbaar, deze wordt aangeboden voor maximaal 14 personen. De ruimte is uitermate geschikt voor het geven van trainingen of een vergadering.

 

Openingstijden
Maandag t/m donderdag van 08:30 tot 17:00 uur.

 

Bezichtiging en toegang
Tijdens de genoemde openingstijden is het pand bemand en wordt de deur voor u geopend. Heeft u interesse en wilt u een (vrijblijvende) bezichtiging? Neem voor informatie contact met ons op via telefoonnummer 058-2804818. Reserveren van de ruimtes kan via kantoor@novatief.nl.  

 

Bereikbaarheid
Onze locatie is gemakkelijk te bereiken op industrieterrein West. U kunt vrij parkeren op ons eigen parkeerterrein.

 

Adresgegevens
Balthasar Bekkerwei 102 8914 BE Leeuwarden

 

Faciliteiten
U kunt gratis gebruik maken van de volgende faciliteiten: flip-over, koffie en thee, internet. Ook is er op aanvraag een beamer tot uw beschikking