welk werk zou ik graag willen doen?

hoe vind ik een nieuwe baan?

hoe leer ik goed netwerken, solliciteren, presenteren?

Wij begeleiden u graag bij het vinden van de juiste oplossing. Samen helpen wij u stap voor stap verder naar werk. Novatief Werkzaken voert een aantal re-integratietrajecten voor het UWV uit. Heeft u een arbeidsongeschiktheidsuitkering (AG-uitkering) of Ziektewetuitkering (ZW-uitkering)? Dan begeleiden wij u graag naar werk!

werkfit maken naar werk
wij zijn

vraagbaak
coach
professionals
ervaren
persoonlijk
flexibel
transparant
actief

wij verzorgen

outplacement
re-integratie
loopbaanadvies
arbeidsdeskundige expertise
coaching

wij werken

onafhankelijk
met een vaste contactcoach
open, eerlijk, vertrouwelijk & betrokken
vanuit een uitgebreid netwerk
in regio Noord
met veel kennis van de arbeidsmarkt
met een persoonlijk stappenplan
resultaatgericht

geen woorden, maar daden…

“Ik heb een paar jaar lichamelijk gesukkeld en kwam via mijn werkgever met Novatief in aanraking. Dankzij hun persoonlijke aanpak en workshops kreeg ik een andere kijk op hoe ik weer aan de bak moest komen. Niet afwachten, want dan gebeurt er niets! En na drie jaar uitzendwerk heb ik nu een vaste baan gevonden waar ik veel plezier aan beleef…”

Voormalig deelnemer aan traject Novatief

lees verder

ik voelde me echt begrepen…

“Er werd in het traject duidelijk naar me geluisterd. Er werd rekenschap gehouden met het doel terug te keren in mijn eigen werk. Ik voelde me echt begrepen.”

Voormalig deelnemer aan traject Novatief

duidelijke antwoord op mijn hulpvraag…

“Ik heb gekregen waarvoor ik kwam;  ik kreeg duidelijk antwoord op mijn hulpvraag. Bovendien heb ik, in een prettige omgeving, samen met Novatief kunnen onderzoeken welke richting ik echt wilde geven aan mijn loopbaan.”

Voormalig deelnemer aan traject Novatief

van uitkering naar werk!

“De manier van begeleiden door Novatief tijdens dit traject spraken mij erg aan. Bijvoorbeeld het zelfstandig dingen ondernemen en hulp kunnen vragen en krijgen als het nodig is. Regelmatig kreeg ik ook vacatures gestuurd en werden mijn cv en sollicitatiebrieven bekeken. Uiteindelijk heb ik werk gevonden in de sector waar mijn voorkeur ligt.”

Voormalig deelnemer aan traject Novatief

lees verder

dankzij goed en sociale begeleiding een nieuwe baan

“Novatief probeert, gemeten naar je kwaliteiten en opleiding, een ingang te vinden op de banenmarkt. Door de goede kontakten worden je kansen vergroot. Ook zijn ze waakzaam, zodat je niet in de sluimerstand valt. Mede dankzij goed en sociale begeleiding door Novatief heb ik een nieuwe baan gevonden als huismeester!”

Voormalig deelnemer aan traject Novatief

lees verder

goede balans tussen ondersteuning en eigen ontplooiing

“Er was voor mij sprake van een goede balans in het ontvangen van ondersteuning en het krijgen van ruimte om zelf invulling te geven aan mijn eigen ontplooiing. Hierbij gaf Karin mij tijdens onze gesprekken steeds het gevoel dat ze in mij en mijn kwaliteiten geloofde. Dit gaf mij het zelfvertrouwen om meer uit mezelf te halen en te gaan doen wat bij me past. Met veel passie volg ik nu de opleiding tot zelfstandig pedicure!“

Voormalig deelnemer aan traject Novatief

werkfit maken                                                                                   

Heeft u een arbeidsongeschiktheidsuitkering (AG-uitkering) of Ziektewetuitkering (ZW-uitkering)? En heeft u een extra steuntje in de rug nodig om weer aan het werk te kunnen? Dan begeleiden wij u graag. Voor het UWV voeren wij het re-integratietraject ‘Werkfit maken’ uit. Samen maken wij u weer ‘Werkfit’! Hoe? Door maatwerk!

Samen stellen we daarom uw persoonlijke werkfitplan op. Wat wilt u? Wat kunt u? Waar liggen uw kansen op de arbeidsmarkt? En waar hebt u extra begeleiding nodig? Stap voor stap begeleiden wij u daarin. Zodat u straks weer fit aan het werk kunt!

Het plan bestaat uit drie hoofdactiviteiten:
• Versterken van uw vaardigheden
• Verbeteren van uw persoonlijk effectiviteit
• In beeld brengen van uw arbeidsmarktpositie

Doel
Met uw persoonlijke werkfitplan heeft u een realistisch beeld van uw mogelijkheden op de arbeidsmarkt en kunt u uw aandacht en inzet weer richten op het terugkeren in het arbeidsproces.

Wanneer komt u in aanmerking? 
De re-integratiedienst ‘werkfit maken’ die wij voor het UWV uitvoeren is bestemd voor mensen die een arbeidsongeschiktheidsuitkering (AG-uitkering) of een Ziektewetuitkering (ZW-uitkering) ontvangen van het UWV. 

Het kan dan bij een AG-uitkering gaan om een WGA-, WIA-, WAO-, Wajong- of WAZ-uitkering.

Ontvangt u een ZW-uitkering van het UWV dan komt u uitsluitend in aanmerking als u valt onder:
• Flexwerkers (uitzendkrachten)
• UWV-klanten wiens tijdelijke dienstbetrekking gedurende de periode van arbeidsongeschiktheid geëindigd is
• Ontslagwerklozen, die gedurende hun werkloosheidsperiode arbeidsongeschikt worden

Heeft u een vraag? Bel dan gerust via 058- 280 48 18 of mail naar kantoor@novatief.nl

naar werk

Ik wil weer aan het werk! Maar hoe?

Heeft u een arbeidsongeschiktheidsuitkering (AG-uitkering) of Ziektewetuitkering (ZW-uitkering)? En heeft u een extra steuntje in de rug nodig bij het vinden van passend werk? Dan begeleiden wij u graag! Novatief Werkzaken voert voor het UWV het re-integratietraject ‘naar werk’ uit. Maatwerk voor de juiste ‘match’!

Samen maken we een stappenplan om u optimaal te begeleiden naar werk. Daaronder vallen alle mogelijke re-integratieactiviteiten die nodig zijn om u het werk te laten hervatten en aan het werk te houden.

Doel
Plaatsing in een dienstbetrekking of als zelfstandig ondernemer.

Wanneer komt u in aanmerking?
De re-integratiedienst ‘naar werk’ die wij voor het UWV uitvoeren is bestemd voor mensen die een arbeidsongeschiktheidsuitkering (AG-uitkering) of een Ziektewetuitkering (ZW-uitkering) ontvangen van het UWV.

Het kan dan bij een AG-uitkering gaan om een WGA-, WIA-, WAO-, Wajong- of WAZ-uitkering.

Ontvangt u een ZW-uitkering van het UWV dan komt u uitsluitend in aanmerking als u valt onder:   • Flexwerkers (uitzendkrachten) • UWV-klanten wiens tijdelijke dienstbetrekking gedurende de periode van arbeidsongeschiktheid geëindigd is • Ontslagwerklozen, die gedurende hun werkloosheidsperiode arbeidsongeschikt worden

Heeft u een vraag? Bel dan gerust via 058- 280 48 18 of mail naar kantoor@novatief.nl